Новини

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА ПРЕКАРАМЕ ЗАЕДНО ЕДИН НЕЗАБРАВИМ МОМЕНТ КОЙТО ОСТАВА В СПОМЕНИТЕ НА ДОБРОТО ПРИЯТЕЛСТВОТО... 

Добре дошли в сайта на Хотел Космос

В необятната галактика от ресторанти и хотели в Асеновград, най-ярко е съзвездието на тризвезден комплекс “Космос”. Стил, елегантност, удобство, комфорт, първокласно обслужване и приятни изживявания очакват всеки гост.

Хотел Космос се намира в центъра на Асеновград, разположен на 14 километра от град Пловдив. Местоположението на хотела благоприятства посещението на редица интересни туристически обекти и забележителности като Бачковски манастир,Араповски манастир,Асенова крепост,Резервата Червената скала,скалния феномен Белинташ, Кръстова гора и др. Хотелският комплекс предлага на своите клиенти качество на най-добри цени. Специални оферти за групи, работници и семейства с деца.

Хотелът разполага с 45 легла, разпределени в 8 луксозни апартамента и 8 двойни стаи. За удобството на гостите  във всеки от апартаментите има джакузи. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, минибар, телефон, централно парно отопление, климатик и интернет връзка. Хотелът предоставя на гостите си охраняем паркинг и гараж за 3 автомобила.

Ресторантът на комплекса разполага с 60 места и предлага отлични условия за провеждането на организирани празненства. Изисканата кухня, богата на местни специалитети, бързото и внимателно обслужване гарантират на клиентите добро настроение.

Хотел КОСМОС разполага с красива лятна градина в битов стил, с незабравим изглед към града,Асеновата крепост, Родопите и реката. Очакват Ви приятни моменти в традиционна българска обстановка, в стила на старите родопски механи.

Нощният бар е изцяло обновен. Модерната обстановка, стилната музика богатото меню от напитки, професионалното обслужване ще Ви помогнат да релаксирате след изпълненият с ангажименти ден.